Covid 19 veilig Studio en Appartement
De Korenbeurs Willem 4
image

Covid 19 veilig Studio en Appartement

De hotel Kamers zijn nu omgebouwd tot luxe en zeer comfortabele vakantie Appartementen en Studio's in ons mooie voorheen hotel Gebouw.
- U bent weer van harte welkom welkom .

Bij Boeken via onze website geven wij u een voordeel.  

Welkom bij Residence De Korenbeurs-Willem4

Vanaf 1 juli zijn wij weer geopend!

Nergens anders dan in Zeeland vind je de perfecte vakantie combinatie van zee, strand, duinen, bossen, polders, historische dorpen en steden, en heel veel water.

Onze gezellige familie Residence  De Korenbeurs-Willem4 liggen in het centrum van Kortgene op het Eindeloos eiland Noord-Beveland in Zeeland Weg van al de drukte en waar jong en oud van een heerlijke vakantie kan genieten, Fietsen, wandelen, zwemmen, zeilen, vissen en boot huren.

Ons Zeeuwse familie Appartementen Residence heeft comfortabele en gezellige 2 persoons studio's , 4 persoons en 6 persoons Appartementen met comfortabele slaapkamers, zitkamers, badkamers en luxe keukens , wij hebben  de studio's en appartementen vernoemt zijn naar de dorpen van het eiland en de omringende wateren. 

 De Korenbeurs-Willem4 is 7 dagen per week geopend.

Boekingens mogelijkheden:

  • een Week-end         = 3 nachten
  • een kort week-end  =  2 nachten 
  • een Mid-week         =  4 nachten 
  • een Week               =  7 nachten 

Bent u nu nieuwsgierig geworden naar de boekings mogelijkheden, vraag dan per email informatie bij ons aan: info@dekorenbeurs-willem4.nl

Appartementen-Studio's
Contact