Boek direct via de website!
De Korenbeurs Willem 4
image

Boek direct via de website!

Boekt direct via onze eigen website en ontvang €5 euro korting op uw boeking!

Corona-update

Covid-19
Wij zijn ons zeer bewust van de impact van het corona virus (covid-19) en daarom hebben wij besloten om Hotel Bistro De Korenbeurs-Willem4 te Kortgene te sluiten. De gezondheid, veiligheid en welzijn van onze medewerkers en gasten heeft altijd voorrang bij het nemen van een dergelijke beslissing. Alle reserveringen t/m 28 april zullen door onze receptie worden benaderd.

Wij zien u graag weer terug na 28 april a.s.

Wij wensen iedereen goede moed en gezondheid!

Welkom bij ons Hotel Bistro De Korenbeurs-Willem4

Nergens anders dan in Zeeland vind je de perfecte vakantie combinatie van zee, strand, duinen, bossen, polders, historische dorpen en steden, en heel veel water.

Ons gezellige familie Hotel De Korenbeurs-Willem4 ligt in het centrum van Kortgene op het Eindeloos eiland Noord-Beveland in Zeeland Weg van al de drukte en waar jong en oud van een heerlijke vakantie kan genieten, Fietsen, wandelen, zwemmen, zeilen, vissen en boot huren.

Bistro Willem4 

Onze Chefkok met zijn team en de unieke Houtskool oven. Dit soort oven is als een ruwe bolster met een mooie blanken pit, aan de buitenkant lijkt hij grof, maar het tegendeel is waar. De gesloten Houtskool oven met zijn hoge temperatuur 350 graden geeft de garing en een verfijnde rookparfum aan letterlijk al de gerechten die in deze super oven door de Chefkok voor u gekookt worden.

Laat u door onze gastvrouw begeleiden langs al deze heerlijkheden die zij op haar menu en wijnkaart te bieden heeft.

Heeft u genoeg van gewoon en wilt u iets anders ! reserver dan bij onze Bistro Willem4  

Ons Zeeuwse familie Hotel heeft comfortabele en gezellige hotelkamers, famliliekamers en junior suites, die vernoemt zijn naar de dorpen van het eiland en de omringende wateren. 

Ons Willem4 deel biedt ook ruimte voor:

  • Vergaderingen
  • Seminars
  • Bridge drives
  • High Tea
  • Herdenkings bijeenkomsten

Het hotel is 7 dagen per week geopend.

 

Restaurant
Kamers