Boek direct via de website!
De Korenbeurs Willem 4
image

Boek direct via de website!

Boekt direct via onze eigen website en ontvang €5 euro korting op uw boeking!

Omgeving van Hotel De Korenbeurs-Willem4 - Kortgene

Kortgene is de perfecte plaats om een zeer geslaagde vakantie door te brengen.

U kunt wandelen en lekker uitwaaien langs het Noordzee strand of fietsen langs het Veerse Meer en door de groene landerijen. Een bezoek aan de totaal gerestaureerde Molen De Korenbloem of een leuke tocht in een huifkar over het eiland Noord-Beveland behoort tot de vele mogelijkheden.

Goes met haar oude haven en Middelburg met het mooie stadhuis liggen op een half uur rijden vanaf Hotel De Korenbeurs-Willem4.

Een bezoek aan het pittoreske Veere of de mondaine badplaats Domburg en attractiepark Neeltje Jans kunnen wij u ook aanbevelen. Kortom u vindt hier de ambiance om te genieten van zon, zee en het beste van het Zeeuwse land.

Het pittoreske dorp Kortgene is het enige dorp op het eiland Noord-Beveland in Zeeland met stadsrechten, verleend door Jonkheer Philips van Borssele in 1413 en in de markante kerktoren hangt sinds 1674 de klok Suzanne. Hoe het stadje hieraan gekomen is blijft een raadsel.
Het stadje heeft branden en overstromingen overleefd en het is nu weer heel welvarend door het toerisme, gezellige restaurantjes met leuke terrassen en een verscheidenheid aan winkels voor je dagelijkse boodschappen.

Het Hotel De Korenbeurs-Willem4 ligt in het centrum waar je het gezellige geluid van de Suzanne kan horen. Samen met gezelligheid, sfeer en heerlijk eten, de moeite waard om nu een onvergetelijke vakantie in Zeeland te boeken: info@dekorenbeurs-willem4.nl

Links naar andere Interessante Zeeuwse website:

Zien en doen in Zeeland

Deltapark Neeltje Jans

Klein Walcheren / pretpark

Boot huren