Te Huur Studio's en Appartementen
Residence De Korenbeurs-Willem4
Discount slider image

Te Huur Studio's en Appartementen

 

 

TE HUUR   Appartementen - Studio,s 

 Residence De Korenbeurs-Willem4

De appartementen en Studio's komen niet in aanmerking

voor gemeentelijke subsidie.


vraag informatie bij ons 0657253685  

info@dekorenbeurs-willem4.nl 

 

Onze website Andere boekingssites
Gratis parkeren
gebouw De Korenbeurs-Willem4

Omgeving van Residence De Korenbeurs-Willem4 - Kortgene

Kortgene is de perfecte plaats om naast een baan in de drukke steden een rustige woning te huren 

U kunt na het werk ,wandelen en lekker uitwaaien langs het Noordzee strand of fietsen langs het Veerse Meer en door de groene landerijen. In de weekenden bezoek aan de totaal gerestaureerde Molen De Korenbloem of een leuke tocht in een huifkar over het eiland Noord-Beveland behoort tot de vele mogelijkheden.

Goes met haar oude haven en Middelburg met het mooie stadhuis liggen op een half uur rijden vanaf Residence De Korenbeurs-Willem4.

Een bezoek aan het pittoreske Veere of de mondaine badplaats Domburg en attractiepark Neeltje Jans kunnen wij u ook aanbevelen. Kortom u vindt hier de ambiance om te genieten van zon, zee en het beste van het Zeeuwse land.

Het pittoreske dorp Kortgene is het enige dorp op het eiland Noord-Beveland in Zeeland met stadsrechten, verleend door Jonkheer Philips van Borssele in 1413 en in de markante kerktoren hangt sinds 1674 de klok Suzanne. Hoe het stadje hieraan gekomen is blijft een raadsel.
Het stadje heeft branden en overstromingen overleefd en het is nu weer heel welvarend door het toerisme, gezellige restaurantjes met leuke terrassen en een verscheidenheid aan winkels voor je dagelijkse boodschappen.

De appartementen Residence De Korenbeurs-Willem4 ligt in het centrum waar je het gezellige geluid van de Suzanne kan horen met dit te weten is wonen in een Studio of een Appartement een goed besluit   info@dekorenbeurs-willem4.nl

Links naar andere Interessante Zeeuwse website:

Zien en doen in Zeeland

Deltapark Neeltje Jans

Klein Walcheren / pretpark

Boot huren